Mustika keskus Magistrali laienemises ohtu ei näe

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentina Liinsoo.
Valentina Liinsoo. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Mustamäe suurima kaubanduskeskuse juht Valentina Liinsoo ütles, et ei näe Magistrali keskuse laienemises midagi halba, andes mõista, et «suur r-kiosk» pole neile konkurendiks.

«Magistrali kontseptsioon on teistsugune kui meil. Kui meie Prismal on 12 000 ruutmeetrit, siis nende Rimil on 3000 ja teised poed täiendavad toidupoodi. Meie Prisma müüb kõike,» oli Liinsoo uhke. «See (Magistrali – toim.) on nagu suur R-Kiosk, kus kõik olemas.»

Keskuse juht märkis, et Magistralist on viimasel ajal Mustikasse ära kolinud üks fotopood ja üks kangapood. Samas lisas ta, et kuna Prisma on nii universaalne, ei jää kõik poed keskuses ellu.

Mäletatavasti langes Mustika keskus tunamullu suurema põlengu ohvriks. Lähiajal on plaanis põlenud osa uuesti ülesehitada. Keskust haldava firma AS Combinent juhi Aivar Leinemanni sõnul käivad selleks ka läbirääkimised investoritega. Ehituseks võib minna aasta või paar pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles