Osa poode on hoidisepurkidest tühjaks ostetud

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoidistele sobivad ka korduvkasutuses purgid.
Hoidistele sobivad ka korduvkasutuses purgid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Käes on kurkide-tomatite ja marjade sissetegemise aeg, aga selle tarvis sobivaid purke ja kaasi on kauplustest üsna raske leida.


Kui veel paar nädalat tagasi oli nii mitmes suuruses tühje purke kui neile sobilikke kaasi kaubakettides vabalt saada, siis nüüd tuleb neid tikutulega otsida.

Pirita Selveris olid teisipäeval olemas vaid keskmise suurusega purgid, aga kaasi nende tarvis polnud. Ka Pärnus Tallinna maantee ääres asuvas Selveris oli pilt selles osas väga vaene.

Selveri klienditeenindaja juhtis küsija Säästumarketisse, kus polnud aga purkegi ja osta võis vaid väikesemõõdulisi kaasi.

Sikupilli Prismas on hoidisepurke küll raske üles leida, sest need paiknevad millegipärast koolikaupade osakonnas, aga see-eest on neid seal lai valik.

Koos kaanega maksavad 0,28; 0,3 ja 0,45 l purgid ühtviisi 35 senti. 0,72 l klaasanuma eest tuleb välja käia 50 senti, pooleteise liitrise eest 99 senti ja veidi suurema 1,7 l eest 1.20. Suured kaheliitrised kaanega purgid maksavad 99 senti ja kolmeliitrised poolteist eurot.

Kõikjal on müügil ka kallimad klaaskaanega purgid, mille hinnad algavad tavaliselt kahest eurost.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles