Prisma panustab tänavu koolikauba kvaliteedile

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valik koolikaupa.
Valik koolikaupa. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Prisma peremarketi ajaviitekaupade ostujuht Liivika Luht ütles, et sel aastal on koolikaupade valikul pööratud hinnast rohkem tähelepanu kvaliteedile.


«Tarbijad on üha teadlikumad ning ei tee ostuotsust kõige soodsama hinna põhjal, kuna tihti on nii, et turul saadaoleva odavaima toote kvaliteet neid ei rahulda. Eriti kehtib see harilike ja värvipliiatsite puhul, aga ka näiteks paberitoodete ja kilekaante puhul. Kooliaasta on pikk ja odavam on investeerida kvaliteetsesse kaupa kui sellisesse, mis kaua vastu ei pea,» rääkis Luht.

Prismas on tänavu esindatud kõik juhtivad kooli-ja kirjatarvete brändid: Lyra, Maped, Pentel, Stabilo, Jovi, Pilot, Staedtler, Uni, Carioca, Scotch 3M, Pritt, Herlitz ja teised. Samuti on valikus trendidisainidega tooted, nagu näiteks Hello Kitty, Cars ja Lotte.

Igal aastal müüb Prisma suurtes kogustes väga hea paberi kvaliteediga Bradley Paberi soodsa hinnaga vihikuid. Ainuüksi ruudulisi on selleks hooajaks varutud 10 000 tükki. Meelsasti ostetakse vihikuid ja kaustikuid ka kaanepildi järgi.

Prisma koolikampaania väljapanekud on tootegrupiti, et kliendil oleks võimalikult lihtne neid omavahel võrrelda ja üles leida.

Kauplustes on saadaval ka koolikaupade ostunimekirjad, et midagi olulist ei ununeks. Ostunimekirjadele on lisatud riiulivahedes olevate viitade numbrid, et kõike vajaminevat kiiresti üles leida.

Alates esmaspäevast saab Prismadest kaasa võtta ka koolikaupade kataloogi, kust leiab kõike, mida koolijütsidel tarvis läheb. Prisma koolikaupu näeb ka internetis aadressil: www.prismamarket.ee/kool
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles