Maxima pakub suurt valikut koolikotte ja -rõivaid

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvikirevad koolikotid.
Värvikirevad koolikotid. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Maxima teatas, et ehkki müügil on ka kogu muu kooliminekuks vajalik, on tänavu erilise tähelepanu all koolikotid ja kooliskäimiseks sobivad riided.


«Just riiete ja ka õpilastele mõeldud mööbli valikut oleme tänavu laiendanud, eriti meie suuremates kauplustes Maxima XX ja Maxima XXX. Plaanis on müüa viiendiku võrra enam koolikaupu kui mullu ja seda esimese kampaanianädala müügid ka näitavad,» rääkis kaubaketi avalike suhete juht Erkki Erilaid.

Hindade kohta sõnas ta, et need on jäänud mullusele tasemele või isegi alanenud. Näiteks joonelised ja ruudulised vihikud, mis mullu maksid 0,9 krooni,
maksavad tänavu 4 -5 eurosenti ehk 0,63 - 0,78 krooni.

Värvilise paberi 20 lk pakk, mis mullu maksis 14,90 krooni, on tänavu müügil tavahinnaga 59 eurosenti ehk 9,23 krooni. Kampaaniahind värvilisel paberil on aga veel 10 eurosenti odavam.

Maxima andis välja ka koolikaupade kataloogi, mis pakub laias valikus soodsate hindadega kvaliteetseid koolitarbeid ja -riideid tuntud tootjatelt. Sellest leiab kõike, mida koolilaps algaval sügisel vajab.

Koolirõivastest on Maxima tänavuses kataloogis esindatud näiteks sellised tuntud brändid nagu Disney, Strada ja Basic. Spordirõivaste kollektsioonid on tootjalt Xoops, spordijalatsid firmalt Smile.

Kataloogist leiab ka hulgaliselt poiste lõbusaid pidžaamasid, dresse ning koolikotte nende
lemmikkangelastega multifilmidest Cars, Simpsons ning Spider-Man. Tüdrukute pidžaama- ja dressimoe eest kannavad hoolt kaubamärgid Princess ja Dog.

Noorematele õppuritele ja alles kooliteed alustavatele lastele tuleb vastavalt tänavusele moetrendile kauplustes müügile rohkem värvikirevad rõivaid, vanematele vanuserühmadele näeb hetkemood ette klassikalisema
riietumisstiili.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles