Konverentsil räägitakse noorte tarbijaharidusest

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

11. detsembril toimub Tallinna Ülikoolis konverents «Kes õpetaks noore targalt tarbima?», mille raames käsitletakse noorte tarbijahariduse vajalikkusest.   



Konverentsile saab veel

registreeruda

, soodushind kehtib kuni 5. detsembrini, teatas MTÜ Headest.

Konverentsile oodatakse kõiki õpetajaid, ettevõtjaid, turundajaid, tarbija teadlikkuse ning noorte harimisega tegelevaid inimesi, et ühiselt arutleda selle üle, milline on moodne noor tarbija, milline roll on koolil ja õpetajal iseseisva targa tarbija kasvatamisel, kas ja kuidas sobivad tarbimisteemad kooliprogrammi ning kuidas muuta tarbijaharidus huvitavaks nii õpetajale kui õpilasele.

Konverentsi tulemusena loodavad korraldajad suurendada osalejate ja ühiskonna teadlikkust tarbijaharidusest ja selle vajalikkusest ning jagada häid kogemusi ja ideid tarbimisega seotud teemade käsitlemiseks erinevate ainete raames.

Teiste seas jagavad oma mõtteid professor Päivi Palojoki Helsingi Ülikoolist, Peeter Kreitzberg, Marek Reinaas, tegevõpetajad jt.

Konverentsil esitletakse esmakordselt eelmise õppeaasta jooksul läbi viidud õpilasuuringu tulemusi.

Osalustasu kuni 5. detsembrini 300 krooni, hiljem 450 krooni.

Konverentsi korraldab MTÜ Headest koostöös tarbijakaitseametiga ja rahastab majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles