Estravel: lennupiletite sooduskampaania ajas meie kanalid umbe

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estravel.
Estravel. Foto: Toomas Huik

Estravel teatas, et Qatar Airwaysi lennupiletite kolmepäevane soodusmüük on toonud nii palju huvilisi, et piletisoovijate hulk ummistas juba esimesel päeval reisibüroo klienditeeninduse.
 


Estraveli turundusdirektor Mari-Liis Rüütsalu vabandas klientide ees ja lubas, et ükski päring vastuseta ei jää. Ta lisas, et klientidele vastatakse esimesel võimalusel järjekorras ning palus olla mõistev.

«Kuna täna alanud kampaania sihtkohad on erakordselt põnevad, siis hoolimata sellest, et eeldasime suurt huvi, ületas see kõik meie ettevalmistused,» selgitas Rüütsalu.

Soodushinnaga lennupileteid pakutakse Indiasse, Koreasse, Hiinasse, Malaisiasse, Seišellidele, Balile, Keeniasse, Nepaali, Maldiividele ja mitmetesse teistesse eksootilistesse sihtpunktidesse.

Edasi-tagasi piletite kombineeritud hinnad algusega Tallinnast algavad Aasia lendude puhul 475 eurost, Aafrika puhul 585 eurost ja Austraalia lendudel 790 eurost.

Tavaliselt algavad hinnad neisse sihtkohtadesse ligi 400 eurot kõrgemalt tasemelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles