Eesti Gaas sai koduomanikelt kiusaja tiitli

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Eesti Omanike Keskliidu (EOKL) iga-aastasel koduomaniku infopäeval kuulutati välja koduomaniku sõber ja koduomaniku kiusaja 2008. aastal.


Koduomaniku kiusaja nimetuse sai Eesti Gaas. Gaasihiid esitas hiljuti uue 20% hinnatõusu taotluse kodutarbijatele olukorras, kus nafta hind on võrreldes tipuga langenud juba pea kolm korda. Eesti Gaas teeb absurditeatrit - kui nafta hind tõuseb, siis gaasi hind tõuseb, kui nafta hind langeb, siis gaasi hinda tahetakse ikka tõsta, kirjutas EOKL pressiteates.

Koduomaniku sõbra tiitli võttis vastu Maksumaksjate Liidu juhatuse esimees Lasse Lehis. Maksumaksjate Liit on olnud koduomanike vankumatu liitlane kodu maamaksust vabastamise võitluses. Ka kohtuvaidlusi liigkõrge maamaksu vastu finantseerisid EOKL ja Maksumaksjate Liit ühiselt.

4. detsembril Rahvusraamatukogus aset leidnud infopäeva külastas üle 400 koduomaniku, täissaalile esinesid ettekannetega EOKL juhatuse liikmed Rein Kilk, Priidu Pärna ning kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark ja head kodanikud Erko Valk ning Jaan Tiidemann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles