Starmanist saab tellida telekanaleid ühekaupa

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani juhatuse liige Indrek Ild.
Starmani juhatuse liige Indrek Ild. Foto: Toomas Huik.

Koduste kommunikatsioonilahenduste pakkuja Starman tõi turule telekanalite ükshaaval valimise võimaluse, teatas ettevõte.

Esialgu pakutakse valikkanalitena 19 teleprogrammi ja alates oktoobrist 20.

Üks kanal maksab alates 49 sendist kuus ning valikkanalite nimekiri hõlmab väga erinevaid teemasid alates muusikast, uudistest ja seriaalidest kuni filmi, moe ja populaarteaduslike teleprogrammideni.

Ükshaaval saab endale koju tellida ka kolme üliselge pildiga HD telekanalit: ajalookanalit History HD, elavat muusikat esitavat telekanalit I-Concerts HD ning klassikalise muusika kanalit Mezzo Live HD.

Starmani juhatuse liikme Indrek Ildi sõnul pakuvad valikkanalid huvitavaid teleprogramme igale maitsele.

«Oleme võtnud eesmärgiks muuta valikkanalite nimekirja pidevalt pikemaks ning pakkuda tulevikus ükshaaval telekanalite valimise võimalust kogu meie programmivaliku seast,» lausus Ild.

«Töötame selle nimel, et igaüks saaks ka Eesti telekanaleid oma isiklikku telepaketti ükshaaval lisada, sest praegu on valikkanalite nimekirjas vaid üks kodumaine teleprogramm – hiljuti tegevust alustanud Musakanal.»

Lisaks saavad Starmanilt ükskõik millise kiirusega koduinterneti tellijad endale 20 kanaliga S-telepaketi 1 euro eest kuus. 1-eurone kuutasu ei ole ettevõtte kinnitusel tähtajaline kampaaniapakkumine, vaid püsiv hind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles