Soov.ee tõusis kõige külastatavamaks kuulutusteportaaliks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro/Scanpix.

Ostu- ja müügikuulutuste portaali Soov.ee eelmise nädala külastajate arv küündis 94 596ni, millega edestati kõiki seni külastatavamaid kuulutusteportaale.



Emori teostatava TNS Metrix uuringu andmetel hõivas eelmise nädala külastatavuse põhjal Soov.ee järel teise koha kuulutusteportaal Osta.ee ning kolmandaks jäi Kuldne Börs. Nende portaalide nädalane külastajate arv oli vastavalt 89 748 ja 70 307.

Kuulutusteportaali Soov.ee väljaandja Soov Kirjastuse juhatuse liige Indrek Soom kinnitas, et tegemist oli kõigi aegade rekordtulemusega.

Ta lisas, et majanduse ja inimeste sissetulekute kasvu aeglustumine on mingil määral vesi online-kuulutusteäri veskile.

«Juba täna on näha, et kuulutusi sisestatakse varasemast keskmiselt 20 protsenti enam. See kõik näitab, et online-kuulutuste turg on jõudsalt kasvamas,» rääkis Soom.

Populaarsust on kiirelt kogunud ka portaali Soov.ee teemaleheküljed. Nii näiteks on kõigil huvilistel võimalus osta endale saate «Tantsud tähtedega» võitja Helena Liivi üks lemmikleitidest.

Heategevuslik kleidioksjon kestab kolmapäeva lõunani ja saadud tulu läheb liikumispuudega laste toetuseks. 

Soov Kirjastus OÜ kuulub Norra meediakontsernile Schibsted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles