Tallink Takso võtab raha ka takso tellimise eest

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki taksoautod Tallinki hotelli ees.
Tallinki taksoautod Tallinki hotelli ees. Foto: Mihkel Maripuu

Juulikuust hindu tõstnud Tallink Takso käivitas hiljuti ekspresstellimuse liini, millele helistaja peab eelisjärjekorras takso saamise eest kolm eurot välja käima.

Tavaliselt Tallink Taksot kasutav lugeja kurtis E24-le, et pärast ekspressliini käivitamist, ei taha tavaliini keegi vastu võtta. Justkui üritaks ettevõte kliente tasulisele teenusele suunata.

Taksofirma juhatuse liige Tõnu Uusmaa ei tahtnud taolist väidet kinnitada ning sõnas, et ekpressiliini loomine ei ole kindlasti selle põhjuseks, et ootejärjekorrad on pikenenud.

Uusmaa sõnul on ekspressliin mõeldud inimesele, kel on väga kiire. «Esimese signaali Ekpressliini loomiseks saime eelmise aasta jõulukuul, kui taksotellimuste nõudlus kasvas hüppeliselt,» sõnas ta.

Tallink Takso tõstis juulikuust oma hindu: kui vanasti maksis sõidu alustamine kolm eurot ja seitse senti ning päevane kilomeeter 70 senti, siis uue hinnakirja kohaselt on teenused vastavalt kolm eurot ja 20 senti ning 77 senti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles