Säästukaardi omanikud saavad kokku 78,5 miljonit

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästukaart.
Säästukaart. Foto: Margus Ansu

Säästukaardiga ostmisel 1. maist kuni 31. oktoobrini kogutud boonussummaks kujunes 78,5 miljonit krooni.


Tänasest alustatakse boonussummade väljamaksmist Säästukaardi omanikele. 2008. aasta teisel arvestusperioodil kogutud boonuste ametlik tagasimaksmine algab 10. detsembrist ja kestab kuni 20. detsembrini.

Boonussummad makstakse välja 262 587 Säästukaardi omaniku pangakontole. Ostuboonusena laekunud raha on kaardiomanikel võimalik kasutada pühade-eelsete ostude sooritamiseks.

Esimesel arvestusperioodil oli boonussumma 75,4 miljonit krooni, aasta arvestuses aga ligi 154 miljonit krooni, mis on 27 miljoni krooni rohkem kui 2007. aastal.

Säästukaart on ETK-le kuuluv liikme-ja püsikliendikaart, mis kogub omanikule boonust ETK jaekaubanduse gruppi kuuluvates kauplustes ja Prisma Peremarketis.
Säästukaardiga sooritatud ost jagatakse 50-kroonisteks osadeks. Iga täitunud 50 krooni annab tagasi 1.50 krooni boonust.

Säästukaart on käibel alates 2000. aastast. Üheksa aasta jooksul on vormistatud 392 000 Säästukaarti ja boonussummadena välja makstud kokku 657 miljonit krooni.

Kehtiv Säästukaart kindlustab ostude tegemisel järjepideva boonuste arvestuse ja ettenähtud soodustused säästukaardi koostööpartnerite juures ning tagab boonussummade õigeaegse laekumise kaardi omaniku pangakontole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles