Uued tooted: mahevürtsid ja E-aineteta lasteroad

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued tooted: E-aineteta riisipuder ja maherosmariin.
Uued tooted: E-aineteta riisipuder ja maherosmariin. Foto: Tootja fotod

Eile teatasid oma uutest toodetest Santa Maria ja Saarioinen Eesti. Esimese tootevalik täienes mahevürtsidega, teine tõi turule E-aineteta valmistoidud lastele.

Organic maitseained

Organic tootesarja näol on tegemist mahedalt kasvatatud maitseainetega. Valikusse kuulub 13 puhast maitset ja kaks segu: must jahvatatud pipar ja must terapipar, valge jahvatatud pipar, sidrunipipar, lihamaitseaine, sibulapulber, jahvatatud ingver, küüslaugupulber, jahvatatud paprika, jahvatatud kaneel, jahvatatud kardemon, basiilik, pune ehk oregano, rosmariin ning tüümian.

Santa Maria menüüinseneri Ilmar Räni sõnul ei erine mahevürtsid oma maitseomadustelt tavalistest vürtsidest, pigem on mahetingimustes kasvatatud maitsetaimede omadused isegi paremini säilinud.

E-vabad lastetoidud

Saarioineni Mamma tootesari sai täiendust E-ainete vaba valmistoitude lastesarjaga. Valikus on riisipuder, lihapallid makaronidega ja pannkoogid šokolaadiga.

Säilitamise eesmärgil ei lisata tootja kinnitusel toidule ühtegi ainet, toit säilib hoopis läbi kaasaegse pakendamise. Ka kõik toidu valmistamiseks vajaminevad toor- ja maitseained toodetakse E-vabalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles