Soojad suveilmad tõstsid jäätisemüüki

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätisetegu.
Jäätisetegu. Foto: Juss Saska / PM/SCANPIX BALTICS

Jäätisetootja Balbiino ASi jäätisemüük on tänavu poolaastaga tänu soojale kevadele ja suvele tõusnud aastavõrdluses üle 10 protsendi.

Balbiino turundusdirektor Heikki Põhi ütles BNSile, et ettevõte pole veel küll konkreetseid poolaasta tulemusi kokku võtnud, kuid juba praegu saab tõdeda, et Balbiino jäätisemüük on võrreldes möödunud aastaga kasvanud üle 10 protsendi.

«Balbiinole ja jäätisesõpradele on tänavune suvi kindlasti meelepärane,» sõnas Põhi «Ja nii tavaliselt ongi – kui meie müügimees number üks ehk päike väljas on, on meil ja ilmsesti ka meie konkurentidel käed tööd täis.» Tema sõnul võib sooja suve jätkumise korral jäätisetootja aasta lõpuks jõuda ka uute müügirekorditeni.

Võrreldes möödunud suvega on Balbiino turundusdirektori sõnul kasvanud enim pulgajäätiste ja vahvlikoonuste müük. Seejuures ootab ja hindab jäätiseturg Põhi sõnul ka huvitavaid ja uudseid maitsekooslusi.

Lisaks jäätise tootmisele tegeleb Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. AS Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

2017. aastal teenis Balbiino AS 25,6 miljoni eurose käibe juures 1,2 miljonit eurot puhaskasumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles