TS Laevad tihendab soojade ilmade tõttu praamigraafikut

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Tiiu Heltermaa sadamas.
Parvlaev Tiiu Heltermaa sadamas. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

TS Laevad lisab kokkuleppel Maanteeametiga suve populaarsemaks perioodiks täiendavad reisid nii Virtsu-Kuivastu kui Rohuküla-Heltermaa liinile.

Lisareisid toimuvad Virtsu- Kuivastu liinil perioodil 18.07- 12.08  teisipäevast neljapäevani väljumistega 9:40 Virtsust ja 10:15 Kuivastust ning Rohuküla- Heltermaa liinil perioodil 18.07- 29.07 esmaspäevast kolmapäevani väljumistega kell 14:30 Rohukülast ja 16:00 Heltermaalt.

TS Laevad juhatuse esimees Jaak Kaabeli sõnul meelitavad soojad suveilmad ja aktiivne puhkuste periood saartele üha rohkem inimesi. «Kuigi juba eelnevalt oleme suvised sõiduplaanid planeerinud  üsna tihedaks, siis soovides vastu tulla saarte elanikele ja külastajatele leidsime võimaluse lisada veel mõned täiendavad reisid,» märkis Kaabel.

Eelmüük nendele reisidele on avatud Praamid.ee e-keskkonnas. «Kindlasti tasub planeerida oma sõite ette ja soetada piletid eelmüügist. See tagab kindluse soovitud reisile saamiseks ning annab ka laevaoperaatorile võimaluse teenuse paremaks planeerimiseks,» lisas Kaabel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles