Lätis avatakse iseteeninduslikud autoremonditöökojad

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoteenindus.
Autoteenindus. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Läti autoteenindused otsivad klientide peibutamiseks uusi võtteid, näiteks on kavas avada iseteeninduslikud remonditöökojad.

Majanduskriisi tingimustes on Läti autoteenindustes klientide arv märgtavalt vähenenud ja paljud ettevõtted peavad otsima uusi lahendusi, et keerulisi aegu üle elada, kirjutab novonews viitega Radio Baltkomile.

Näiteks autoteenindus Gros Auto plaanib võtta rendile lisatõstukeid ja tööriistu, et kliendid saaksid ise vahetada rehve, õlitada ja teha teisi remonttöid.

Gros Auto direktori asetäitja Rita Kude sõnul vajadus sellise teenuse järgi on olemas. Autojuhid saavad oma sõidukit remontida soojas kohas ja teha seda professionaalide abi kasutades.

Autofavorīts tehnilise direktori Gatis Vecvagars sõnul otsivad paljud autodiilerid väljapääsu keerulisest olukorrast. Näiteks Opeli teenindus Lätis pakub võimalust remontida suvalise margi masinat nende juures.

Toyota esindus aga remondib kõiki selle margi sõidukeid, ka neid, mis pole nende käest ostetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles