Rõivabränd Mohito võtab üle PTA pinnad

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mohito

Viru keskuses avatakse täna rõivabrändi Mohito seni suurim kauplus Eestis - 255 ruutmeetril laiuv pood võttis üle kaubamärgi PTA endise poepinna.


Esimene Mohito esindus avati septembris Kristiine keskuses, kus hõivati samuti endine PTA kaubanduspind. Mohito on Reservedi, Cropptowni ja House’i kõrval rõivaste jaekaubanduse ettevõtte LPP Retail Estonia neljandaks moebrändiks.

«Mohito rõivamärk on loodud trenditeadlikele ja edukatele noortele naistele, kes hindavad unikaalseid ja šikke rõivaid. Need sobivad kandmiseks nii tööl kui ka õhtusel kokteilipeol, sest Mohito disainerid on oskuslikult ühendanud klassikalise kontorirõiva ja viimase hetke moetrendid,» ütles LPP Retail Estonia juhatuse esimees Hendrik I. Pass.

Poolas on Mohito kauplusi vähem kui 60, Baltikumis on seni avatud vaid mõned üksikud esindused. «Kuigi bränd on eksklusiivne, püsivad hinnad siiski taskukohased, mis annab kliendile võimaluse sagedasti garderoobi täiendada,» sõnas Pass.

LPP Retail Estonia OÜ on üks suurimaid rõivaste jaekaubanduse ettevõtteid Eestis, hallates üle 7500 ruutmeetri kaubanduspinda. Ettevõtte käive oli 2010. aastal 7,8 miljonit eurot. Firma annab Eestis tööd kokku 140 inimesele.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles