Startis uus vabaajaportaal 24tundi.ee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24tundi on loetav nüüd ka paberväljaandes.
24tundi on loetav nüüd ka paberväljaandes. Foto: 24tundi.ee

Kui tahate minna täna Pärnus kinno, homme Viljandisse teatrisse, ülehomme Rakveresse korvpalli vaatama ja reedel Paide kirikusse kontserdile, leiate nüüd kogu vajaliku info viie maakonnalehe ühisest vabaajaportaalist

www.24tundi.ee

.

Täna käivitus pärast paarinädalast testimist uus üle-eestiline vabaajaportaal 24tundi.ee, mille eesmärk on anda detailset infot lähima nädala ürituste kohta Eestimaa paljudes paikades ja jagada tarvilikke juhatusi vaba aja sisustamiseks.

24tundi.ee eestvedaja on ajaleht Pärnu Postimees. Esialgu on portaalis kõige ülevaatlikum info Pärnu ja Pärnumaa ürituste kohta. Värsket teavet lisavad peale Pärnu maakonnalehtede toimetajad Viljandis, Rakveres, Paides ja Valgas ning väljaande 1leht toimetus Võrus. Nii on 24tundi.ee Eesti mitut maakonnalehte liitva AS Ühinenud Ajalehtede esimene ühisprojekt.

Portaali 24tundi.ee avaleht hakkab peale nimetatud maakondade andma infot suuremate meelelahutusürituste kohta Tallinnas, Tartus ja mujalgi.

Selleks, et huvipakkuv info oleks portaalist kergesti leitav, on 24tundi keskkond jagatud teemadeks. Nii leiab rubriigist «Teater» kerge vaevaga Eesti teatrite mängukavad koos etenduste arvustustega.

Samamoodi on jagatud maakondade kaupa näitused, ööklubid ja söögikohad. Sealjuures saab söögikohtade rubriigist piiluda, milline näeb välja koht, kuhu plaanitakse minna kõhtu täitma. Samast saab lugeda toiduteemalisi artikleid.

Et anda võimalikult rohkem informatsiooni, ehitas 24tundi üles reisikirjade rubriigi, kuhu koondame suurema osa Eestis ilmuvatest reisikirjadest. Nii saab enne puhkama minekut viia end reisisihtkohaga kurssi.

Samuti tutvustab 24tundi uusi plaate, edastab galeriisid üritustelt ja pakub veel nii mõndagi huvitavat lugemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles