Politsei jagab Võsu rannafestivali osalejatele Facebookis infot

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere politseijaoskonna Facebooki üritus «Politsei info /// Võsu Rannafestival 2018»
Rakvere politseijaoskonna Facebooki üritus «Politsei info /// Võsu Rannafestival 2018» Foto: Facebook

Teisipäevast, 24. juulist on Rakvere politseijaoskonna Facebooki lehel kõigile avatud üritus «Politsei info /// Võsu Rannafestival 2018», kuhu postitatakse jooksvalt operatiivset infot ning pilte ürituse ajal kaotatud ja leitud asjadest.

Rakvere politseijaoskonna juht Tarmo Tammiste sõnas, et sotsiaalmeedia kaudu vajaliku informatsiooni jagamine on kiire ja hästitoimiv lahendus, kuidas inimesteni võimalikult operatiivselt jõuda. «Selleks, et sujuks üritusele saabumine ja peo lõppedes sealt lahkumine, tuleb varuda kannatlikkust, järgida liiklusreguleerijate juhised ning kinni pidada ajutistest liikluskorraldusvahenditest. Kogu politsei info, mis külastajatele oluline ning ka pildid meieni jõudnud kaotatud ja leitud esemetest postitame reaalajas meie ürituse lehele,» lisas politseijaoskonna juht.

Ürituse ajal on avatud politseipunkt aadressil Mere 6 Võsu (Haljala vallavalitsuse keskus) kuhu korraldajad ja turvameeskond toimetavad ürituse alalt leitud esemeid. Samuti on ka peo külastajatel leitud esemeid sinna võimalik tuua. Politseini jõudnud asjad pildistatakse üles ja postitatakse reaalajas ürituse lehele. Selleks, et saada pidevalt nii operatiivset infot kui ka infot politseini jõudnud esemetest, vajuta ürituse lehel «osalen» ja lülita sisse teavitused. Lehel avaldatud asjade tagasi saamiseks võta ühendust telefonil +372 5332 3477. Võsul asuvast politseipunktist saab esemeid kätte pühapäeval kella 6ni hommikul, misjärel toimetatakse leiud Rakvere politseijaoskonda, aadressil Fr. R. Kreutzwaldi 5a Rakvere. Alates esmaspäevast, 30. juulist, saab kaotatud ja leitud asjade kohta informatsiooni kontakttelefonil 322 2619 või e-posti teel kerli.palu@politsei.ee.

«Ürituse külastajatel palume tutvuda festivali sisekorraeeskirjaga ning veenduda, et kotis ei oleks keelatud esemeid. Peoalale soovitame kaasa võtta vaid hädavajalikud asjad ja dokumendid ning oma vara suhtes tuleb olla valvas, et need pikanäpumeestele kergesti kättesaadavad ei oleks. Peole saabudes on mõistlik kokku leppida, kes on niinimetatud kaine grupijuht, kes kõik peolised hiljem turvaliselt koju toimetab. Märgake ja hoolige teistest ning kui on kahtlus, et keegi istub rooli, kuigi ei tohiks, ärge kahelge helistamast 112 ja meile sellest teada andmast,» rõhutas Tarmo Tammiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles