Lugeja küsib: miks on Tallinnas praktiliselt võimatu Sixti jalgratast rentida?

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sixt jalgrattarent.
Sixt jalgrattarent. Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

«Miks pole Tallinnas saada Sixti rendirattaid ei hommikul ega õhtul? Maksimaalselt 1–2 ratast ühes rendikohas. Ei usu, et tallinlased rendivad neid pikaajaliselt. Alati kui soovin rentida, siis pole just saadaval. Kodulehel on mainitud, et peaks olema rohkem 100 ratast Tallinnas,» kirjutas lugeja.

Vastab Sixti Läti turundusjuht Anta Lapa:

«Hommikud ja pärastlõunased ajal on tavaliselt kõige hõivatumad päeva osad, mil inimesed kasutavad jalgrattaid, et minna tööle ja hiljem töölt koju. Sama mustrit näeme ka ühistranspordi kasutamise juures ja loeme jalgrattajagamisteenust üheks osaks ühistranspordist. Ühtlasi tuleb silmas pidada, et jalgrattajagamine ei ole populaarne mitte ainult kohalike seas, vaid ka turistid kasutavad seda võimalust, sest see annab neile võimaluse omal käel linna avastada.

Soovitame alati enne sõitma minemist kontrollida jalgrataste olemasolu Sixti jalgrattalaenutuse kodulehelt sixtbicycle.ee või kasutada selles Nextbike’i mobiilirakendust.

Suure nõudluse tõttu plaanime oma jalgrattaparki järgmisel aastal täiendada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles