Uskumatu lugu: autopesula klient leidis eest vastu seina sõidetud auto (3)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kliendi auto pesula ees, kus see segastel asjaoludel katki oli sõidetud.
Kliendi auto pesula ees, kus see segastel asjaoludel katki oli sõidetud. Foto: Erakogu

Tallinnas oma Mazda autopesulasse viinud kliendi üllatus oli suur, kui puhastatud auto asemel ootas teda hoopis vastu seina puruks sõidetud auto. Teenusepakkuja pole senini kahju hüvitanud, asendusautoks aga pakkus registrist maha võetud tehnoülevaatuseta sõidukit.

Tallinnas oma Mazda autopesulasse viinud kliendi üllatus oli suur, kui puhastatud auto asemel ootas teda hoopis vastu seina puruks sõidetud auto. Teenusepakkuja pole senini kahju hüvitanud, asendusautoks aga pakkus registrist maha võetud ja tehnoülevaatuseta sõidukit.

Vaevalt oskas portaalist soodushind.ee kupongi ostnud Tea (nimi toimetusele teada) aimata, et esmapilgul soodsalt saadud istmete keemiline puhastus hiljem palju kallimaks maksma läheb. 15. juunil viis ta oma Mazda Tallinnas Veerenni 29/1 asuvasse autopesulasse, autole kaks päeva hiljem järele minnes selgus, et see oli vastu majaseina katki sõidetud. Kilomeetriloenduri järgi oli masin omaniku teadmata sõitnud 30 km.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles