Liinibuss sõitis Jõhvi suure ringiga

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buss.
Buss. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Reede hommikul võttis 29. liini buss peale Kohtla-Järvel Kalevi peatuses oodanud sõitjad, kuid selle asemel, et Jõhvi poole liikuma hakata, keeras otsa ringi ja suundus keemiatehaste poole.


«Kui bussi sisenesime, ei öelnud juht midagi ning alles hiljem saime dispetšerilt teada, et ta oli andnud korralduse võtta peale sõitjad Velsicoli ja Nitroferdi juurest,» rääkis Põhjarannikule bussis viibinud Svetlana.

«Sellele kulus vähemalt 20 minutit ning on selge, et sellist hilinemist teel Jõhvi ja Iidlani tasa ei tee. Seetõttu jõudsime tunduvalt hiljem pärale ja jäime tööle hiljaks.»

Bussis olid õpetajad, müüjad ja teised töölised ning mõnel neist oli lausa nutt varuks - praegu ähvardab paljusid koondamine ning tööle ei tohi mitte mingil juhul hilineda.

OÜ Ekspress Auto L direktor Anatoli Listov tunnistas oma töötajate eksimust. «Läks katki nimetatud ettevõtete töötajaid vedav buss ning dispetšer otsustas lähedal asunud 29. liini bussi neile järele saata.»

Listov lubas, et kui kellelgi tekkis olukorra tõttu tööl pahandusi, annab bussifirma inimesele tõendi, et ta hilines nende ettevõtte süül.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles