Tippjalgpallur käivitas Selveri kauba kojutellimise

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita Selver.
Pirita Selver. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Veebipood Tellikoju.ee, mille operaatorfirmat MR Grupp juhib Eesti üks tippjalgpallureid Martin Vunk, pakub Harju maakonna inimestele võimalust Selverist toidu- ja tarbekaupu netipoe vahendusel koju tellida.


Toodete valimine ning tellimine toimib internetipõhiselt ning kaup tarnitakse ostjani kiirelt ja värskelt otse Selveri kauplusest, lubab pressiteade.

Tellikoju loomisel on lähtutud põhimõttest, et kaupu peab olema võimalik soetada paari hiireklikiga ning seda saavad teha inimesed, kes ennast uue tellimislahendusega kasutajaks registreerudes siduda ei taha.

«Toidu koju tellimine on tulevikuäri. Selveril on lojaalne püsiklientuur ning meil on soov pakkuda oma klientidele mugavusteenust, millel on Eesti turul arengupotentsiaali,» kommenteeris Selveri keti juht Andres Heinver

Netipoes on esindatud suurem osa Selveri enimostetavatest toodetest, mida on kokku üle 10 000. Valik laieneb tulevikus veelgi. Tutvumisperioodil võivad kõik huvilised kuni 16. oktoobrini Tallinna piires kauba koju tellida ilma veotasuta.

Avatud on ka www.facebook.com/Tellikoju.ee, kus oodatakse kasutajatelt tagasisidet nii kaubavaliku kui ka veebipoe kasutajamugavuse kohta. Samas saab regulaarset infot parimatest veebipoe pakkumistest.

Veebipoodi Tellikoju.ee opereerib OÜ MR Grupp, mille tegevjuht Martin Vunk ütles, et Selver valiti välja selle poeketi usaldusväärsuse pärast tarbijate hulgas. Ta ei välistanud edaspidi koostööd teistegi kaubakettidega.

Esialgu puuduvad netipoe valikust juur- ja puuviljad kui kergesti riknev kaup. Vunk avaldas lootust, et toidu- ja tarbekaupu hakkavad inimesed koju tellima igapäevaselt. Ühe sihtgrupina näeb ta enda sõnul asutusi ja ettevõtteid. Esimesed tellimused on juba laekunud ja täidetud.

Kohaletoomine hakkab Tallinna piires maksma esialgu 1,99, mujal Harjumaal lisandub sellele 5 eurot. Reklaamid kauplustes on juba üleval, edaspidi on kavas ka otsepostitusega infot levitada.

Vunki sõnul on kõnealune nišš Eestis veel täitmata, ehkki üksikuid katsetusi on tehtud. Mujal maailmas on teenus üsna levinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles