Üürikorterit tasub otsida ka Facebookist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: internet/Facebook.com

Praegu võib üürikuulutusi leida erinevatest kohtadest, peamiselt muidugi kinnisvaraportaalidest. Samas on ka sotsiaalmeediasse tekkinud lehed, kus üürikortereid otsitakse.

Näiteks lehega www.facebook.com/YyrikorteridTallinnas on liitunud juba üle 2700 inimese. Nende hulgas on nii otsijaid kui ka korteriomanikke, kes aktiivselt oma soove ning pakkumisi omavahel jagavad.

Lehel jagatakse ka oma kogemusi ja soovitusi, kuidas leida parim üürikorter, aga ka hoiatusi mõningate üürnike või üürileandjate suhtes.

Kergendamaks üürikorterite otsimist, on avatud ka üksnes üürikorterite pakkumistele keskenduv infokeskkond www.kv.ee/yyrikorterid. Mugav otsing, suur hulk kuulutusi ja võimalus omanike kuulutusi sirvida annab hea ülevaate Tallinna ja Tartu üürikorteritest.

«Projekti käivitades seadsime prioriteediks kasutajamugavuse, disaini ja lihtsuse,» kommenteerib uut üürikuulutuste lehte portaali kv.ee tegevjuht Tarvo Teslon. «Nüüd on kõigest ühe hiireklikiga võimalik sooritada valik linnaosade ja tubade arvu määramiseks.»

Portaali turundusjuht Urmas Uibomäe soovitab lisaks traditsioonilistele korteri otsimise meetoditele kasutada ka sotsiaalmeediat, sest seal liigub info kiiresti ja tutvusringkonnas oskab keegi üldiselt ikka aidata.
Kui aga otse omanikult korterit siiski ei õnnestu leida, tuleks Uibomäe sõnul võtta ühendust kindlasti ka kinnisvarafirmadega. «Vahendustasu on alguses raske ära maksta, aga kaugemas perspektiivis võib otse omanikult üüritud korter isegi kallimaks osutuda,» rõhutab ta.

Sellest, et üürihinnad on sellel aastal päris kõrgeks tõusnud, annavad tunnistust nii pakkumised kinnisvaraportaalides kui ka sotsiaalmeedias tekkinud temaatilised arutelud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles