Suur publikuhuvi pikendab toidu- ja veinifestivali

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu toidu- ja veinifestival on võrreldes möödunud aastaga üks päev pikem.
Tartu toidu- ja veinifestival on võrreldes möödunud aastaga üks päev pikem. Foto: Margus Ansu

Juba täna algab Tartus toidu- ja veinifestival. Ainuüksi veinifestivali vastu tunneb sotsiaalmeedias huvi üle kümne tuhande inimese. Et kõik soovijad festivalist osa saaksid, peetakse seda varasema ühe päeva asemel hoopis kaks päeva, toidufestival kestab suisa pühapäevani.

Sel aastal on programmis rohkelt uuendusi: veiniala on avatud kahel päeval, restoranides Polpo ja Antonius toimuvad gurmeeõhtusöögid, avatud on Emajõe promenaad koos vaba lava programmiga ja kaasa lööb ka Tartu turuhoone oma esitlusköögiga.

Veinifestivali peakorraldaja, Veini ja Vine juhataja Assar Jõgar märkis, et eelmisel aastal oli veinikoolituste nõudlus väga suur, koolitused läksid kui soojad saiad. Tänavu oli kavas kümme koolitust, aga kolmapäeval hõigati veel üks välja, sest eelnevad olid jällegi välja müüdud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles