Oleg Gross pakub miljoni sellele, kes tõestab salatipesu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross.
Oleg Gross. Foto: Arvet Mägi

Inimene, kes OG Elektras töötades on juhtkonna teadmisel, käsul või mahitusel salateid pes­nud ning suudab selle omanikule Oleg Grossile usutavalt ära tõestada, saab temalt mil­jon eurot puhtana kätte, kirjutas Grossile kuuluv ajaleht Kuulutaja.

“Nende sala­tipesu juttude peale võtsin üks­kord ise kätte ja proovisin – kas tegelikult on ka võimalik halvaks läinud koor salatist väl­ja pesta,” rääkis Gross. “Võtsin sõela ja proovisin voolava vee all pesta. Midagi mõistlikku küll välja ei tulnud. Ma ei kujuta ette, kust sellised jutud tulevad. Ja mis oleks salatipesu mõte? Kui palju see salat ikka maksab? Kui koor välja uha­da, jäävad järele põhiliselt kartul ja purgihernes – kõige odavamad komponendid. Milline on sellise ettevõtmise tööjõukulu? Ja kuidas organiseerida sel­list asja suures ulatuses nii, et see kohe välja ei tule?”

Ta lisas: “Ma kinnitan täie vastutustun­dega – maksan miljon eurot inimesele, kes tuleb minu juur­de ja tõestab mul­le ära, et tegeles meie firmas organiseeritult salatite pesemisega. Ma ei saa välistada, et müügil on olnud aegumistähtaja ületanud salateid, et salat on üle soolatud või pipardatud, kuid see pesemise jutt on küll puhas absurd.”

Seni pole keegi salatipesu tõestama tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles