Politsei kiidab räpipeolisi

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud kontrollisid reidi käigus Elvas festivaliala läheduses minibussiga liikunud seltskonda. Korrakaitsjad kahtlustasid pidulistel narkojoovet.
Politseinikud kontrollisid reidi käigus Elvas festivaliala läheduses minibussiga liikunud seltskonda. Korrakaitsjad kahtlustasid pidulistel narkojoovet. Foto: Jürgen Puistaja

Sest sa ei tulnud siia rääkima täna, ja kui tulidki, siis ainult kehakeeles, mina ka – kõlasid peadpööritava kiirusega ülimenukaks saanud räppari Nublu laulusõnad kõrvu juba ka neile Elva hiphopifestivalile tulijatele, kes väravate taga alles piletijärjekorras ootasid.

Lava ette kogunenud rahvas röökis reedeõhtusel kontserdil kaasa kõiki Nublu lugusid, isegi «Öölast», mille ta oli üllitanud kõigest päev varem. Nublule elati kaasa nii metsikult, et noort räpparit ei tahetud lavalt ära lastagi ja tal tuli veel kord esitada oma hittlugu «Mina ka». Ja ka siis nõudis rahvas lisa, ent sel korral tulutult.

Kaugemalt peole

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles