Aita valida rahva lemmik FreshGO retseptivõistluselt ja võid võita kinkekaardi!

FreshGO
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FreshGO

Vali allolevast galeriist oma lemmikretsept ning aita valida FreshGO e-toidupoe retseptivõistluse “Minu parim retsept” rahva lemmik! Kõigi hääletajate vahel läheb loosi kaks FreshGO 50€ kinkekaarti.*

Rahvahääletus on lõppenud! Võitjaks osutus 161 häälega Getter Madisoni gurmeeburgeri retsept. FreshGO 50-eurosed kinkekaardid võitsid Viktoria H. ja Evelin L. Võtame teiega e-maili teel ühendust!

„Minu parim retsept“ on FreshGO e-toidupoe korraldatav suur retseptivõistlus, millele esitasid kodukokad üle kogu Eesti ühtekokku 54 maitsvat retsepti.

Rahvahääletuse võitjat premeeritakse 150€ FreshGO krediidiga. Rahva lemmiku valimisel saad kaasa rääkida just Sina!

Konkursi peaauhinnaks on ühiskokkamine koos Anni Arroga, millest ilmub ka videolugu ning mahukas artikkel Postimehes. „Minu parim retsept“ žüriisse kuuluvad armastatud kokk Anni Arro, ajakirjanik ja toiduraamatute autor Merle Liivak, üle 2000 šõuetenduse andnud mustkunstnik Charlekas, toidudisainer Helis Heiter ja FreshGO esindaja Elisabeth Eisen.

Oma lemmikretseptidele panevad eriauhinnad välja ka Estonian Meat HouseHappy CocoArtisan HoneyÜks Väga Hea TeeBe More SuperfoodsVitamiinikuller ja It´s Bio.

*Kinkekaarti saab kasutada ainult FreshGO kandepiirkondades Tallinnas, Tartus ja nende lähiümbruses. Vaata, kas sinu aadress on levialas SIIT.

 
Copy
Tagasi üles