Coopi sularahateenus konkurentide pangaautomaatide arvu esialgu ei vähenda

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop Pank
Coop Pank Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eesti suurim jaekaubanduskett Coop hakkas sellest nädalast alates pakkuma kõigi 350 kaupluse kassadest üle Eesti sularaha väljamakse teenust. Pankadest konkurente see sularahaautomaatide võrgustikku esialgu ümber korraldama ei pane.

Coop Eesti keskühistu juhatuse esimehe Jaanus Vihandi kasutasid Eesti inimesed sularaha välja võtmise teenust juulikuu jooksul, mil raha sai välja võtta vaid 120 kaupluses, ligikaudu 5000 korral, vahendab ERRi uudisteportaal.

Nii nagu Coopi enda on ka Coopiga koostööd tegeva Swedbanki klientide jaoks kaupluste kassadest sularaha väljavõtmine teenustasuta. «See lahendus on muuhulgas mõeldud täiendama tervet meie pangaesinduste võrku, kuhu kuuluvad nii kontorid, pangapunktid kui ka sularahaautomaadid,» rääkis Swedbanki kliendisuhete juht Ede Raagmets.

SEB jaepanganduse juht Ainar Leppänen ütles, et pank panustab sularaha kättesaadavuse parandamisse lähiajal oluliselt sellega, et vahetab samm-sammult välja kõik oma sularahaautomaadid uute moodsamate ja töökindlamate automaatide vastu.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles