Telia hakkab Eestisse vahendama HBO sarju

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Troonide mängu» Riverruni loss
«Troonide mängu» Riverruni loss Foto: gameofthrones.wikia.com

USA teleteenuse pakkuja ja sisutootjaga HBO mitmed sarjad jõuavad alates 1. septembrist läbi Telia TV Eesti televaatajateni.  

Eesti subtiitrite ja soovi korral venekeelse heliga varustatult on võimalik vaadata selliseid originaalsarju nagu «Troonide mäng», «Sünge juhtum», «Läänemaailm», «Silicon Valley» ja «Sopranod». Kõik uued saated jõuavad vaatajate ette samaaegselt USA linastusaegadega

Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht Birjo Kiik ütles, et ühtekokku sisaldab HBO pakutav sisu rohkem kui 1300 tundi materjali.

HBO pakutavat sisu saavad Telia TV kliendid nautida kahel moel: tellides endale Telia TV Lisakanalite paketi või tellides eraldi HBO teenuse.

Nende Telia klientideni, kellel on täna juba Lisakanalite pakett tellitud, lisandub HBO sisuteenus TV menüüvalikusse automaatselt.

Eestisse jõudev HBO teenus sisaldab kõiki uusi HBO sarju, samuti tänaseks juba TV klassikaks kujunenud sarju, mis on alati saadaval kõigi episoodide ja hooaegade kaupa. Esialgu saab HBO striiming-teenust kasutada vaid Telia TV vahendusel, MINU.TV ja MINU.TV Kodus klientideni jõuab teenus järgmise aasta esimeses kvartalis.

Eestis ja Leedus on HBO saateid võimalik vaadata vaid Telia TV kaudu. Lätis on HBO partneriteks LMT ja Lattelecom. HBO programmivalikut on võimalik vaadata Lätis, Eestis ja Leedu kaabel-TV ja IPTV vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles