Enamik rendib liiga väikese peotelgi

Kairi Oja
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuppeltelki saab kasutada lavakatusena.
Kuppeltelki saab kasutada lavakatusena. Foto: Renārs Koris

Tüüpilisim viga peotelgi rentimisel on valearvestus telgi mõõdu ja inimeste arvu kõrvutamisel, teab Extrahaus OÜ müügijuht Mario Lerner. «Tellitakse ühe mõõduga telk, kuid hiljem kutsutakse nii palju külalisi, et kõik väga hästi ära ei mahu ja olemine võib minna piinlikult kitsaks,» rääkis ta.

Kui vanasti soovisid kliendid aiapeo katmiseks lihtsalt telki rentida, siis nüüd on valida suure moodultelgi, kaartelgi, läbipaistva telgi, klaasseintega telgi, star-telgi, pagoda-telgi, kuppeltelgi, täispuhutava telgi, easy-up- (pop-up-) telgi ja veel väga paljude telgitüüpide vahel, rääkis peoinventari müüva ja välja rentiva ettevõtte Funrent OÜ tegevjuht Rauno Viljarand. Iga telgitüüp on ise hinnaga.

Kõike soodsamad on Viljaranna sõnul easy-up-telgid ja klassikalised peotelgid. «Kuid moodultelk, kaartelk ja üritusetelk on mitu korda kallimad,» lausus ta. Nii piisab Viljaranna sõnul vähemate külalistega tagasihoidlikuma eelarvega aiapeole täiesti vabalt lihtsam ja soodsam aia- või peotelk. «Oma eesmärgi – katus peo kohal – täidavad nad ju kõik,» lubas ta. Avalikele üritustele ta aga kohe kindlasti selliseid lihtsamaid ja soodsamaid peotelke ei soovitaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles