Elion oma popimate nutiTV teenuste statistikat ei avalda

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula.

Elion teatas täna, et tema nutiTV kasutajate arv Eestis on kerkinud 134 600 pereni, samas jätab ettevõte oma populaarsemate nutiTV lisateenuste statistika enda teada.

Seetõttu jääb teadmata, kui usinalt tellivad Elioni kliendid endale nutiTV vahendusel filme, mängivad mänge või kasutavad salvestusteenust.

«Numbrilisi näitajaid ei saa me kahjuks kommenteerida, tegemist on Elioni ja meie sisupartnerite vahelise konfidentsiaalse infoga,» selgitas Elioni sisuteenuste juht Paul-Kristjan Lilje.

Küll võib Lilje sõnul öelda, et kõige populaarsemateks nutiTV lisateenusteks on osutunud videolaenutus, salvestamine ja kordusTV.

«Kõik need teenused on väga kiiresti kogunud suure hulga kasutajaid. Üle poole kõigist nutiTV kasutajatest tarbib vähemalt ühte nutiTV lisateenust ja telesisu tarbimise harjumus liigub sammhaaval ajanihkega vaatamise suunas.»

Elion teatas täna, et ettevõtte nutiTV-d kasutab praeguseks 134 600 pere ehk iga neljas majapidamine Eestis. Selle aasta kolmanda kvartali jooksul lisandus Elionile 4700 uut nutiTV kasutajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles