Vaata FreshGO retseptivõistluse võitjaid!

FreshGO
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FreshGO

Täna lõppes FreshGO e-toidupoe suur retseptivõistlus „Minu parim retsept“, kuhu kodukokad üle kogu Eesti esitasid ühtekokku 54 maitsvat retsepti.

Konkursi peaauhinna, ühiskokkamise koos Anni Arroga võitis Laura Kuklas oma kihilise vaarika-šokolaadi sjäätiseretseptiga. FreshGO esindaja Elisabeth Eiseni sõnul võlus võiduretsepti puhul žüriid see, et tegu oli tervisliku ja maitsva alternatiiviga tavalisele poejäätisele. “Lisapunktid sai Laura retsept muidugi suurepärase toidustilistika eest,” lisas Eisen.

„Minu parim retsept“ žüriisse kuulusid armastatud kokk Anni Arro, ajakirjanik ja toiduraamatute autor Merle Liivak, üle 2000 šõuetenduse andnud mustkunstnik Charlekas, toidudisainer Helis Heiter ja FreshGO esindaja Elisabeth Eisen.

Rahvahääletuse võitja valisid välja Postimehe lugejad. 161 häälega võitis ülekaalukalt Getter Madisoni gurmeeburgeri retsept. Rahva lemmikut premeeritakse 150€ FreshGO krediidiga.

Oma lemmikretseptid valisid välja ka Estonian Meat HouseHappy CocoArtisan HoneyÜks Väga Hea TeeBe More Superfoods ja Vitamiinikuller. Kõiki neid ootavad eriauhinnad nende samade ettevõtete poolt.

VÕITJAD:

Võitjatega võtab FreshGO peagi ühendust!

Vaata kõiki võistlusel osalenud retsepte SIIT.

Copy
Tagasi üles