Laimjala vald tõstab vee- ja kanalisatsiooni-hinda poole võrra

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veekraan.
Veekraan. Foto: SCANPIX

Ühisveevärgi rekonstrueerimistööd lõpetanud Laimjala vald plaanib tõsta vee- ja kanalisatsioonihinda 56 protsendi võrra.

Laimjala vallavolikogu arutab oma tänasel istungil vee- ja kanalisatsioonihindade piirmäära kehtestamist, mille kohaselt tõuseb ühisveevärgi teenuse hind praeguselt 1,68 eurolt 3 eurole kuupmeetri eest, kirjutas Saarte Hääl.

«See ei ole mingi suur hinnatõus, arvestades seda, et me ei ole 5–6 aastat hinda puutunud,» ütles Laimjala vallavanem Vilmar Rei.

Koos Torgu vallaga ainsatena Kuressaare Veevärgi läbiviidud maakondlikust torustikuprojektist välja jäänud Laimjala vald ehitas uued trassid, pumbajaamad ja reoveepuhastid omal käel.

Laimjala ja Käo külas tehtud tööd läksid maksma 234 626 eurot, millest 186 600 eurot moodustas keskkonnainvesteeringute keskuse (KIK) toetus ja ülejäänud raha pärines valla oma rahakotist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles