Tallinki pileteid saab nüüd ka 45 minutit enne väljumist osta

Mona Lii Konnapere
, meediapraktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki laev Riias
Tallinki laev Riias Foto: Paula Čurkste / LETA

Homsest, 1.septembrist saab Tallinki laevadele Star ja Megastar osta internetis laevapileteid kuni 45 minutit enne väljumist. Seni lõppes veebis ja mobiiliäpis piletite müük poolteist tundi enne väljumist.

Muudatustega tullakse vastu Tallinna ja Helsingi vahel reisivate klientide ootustele ning muudatuse eesmärgiks on pakkuda klientidele rohkem võimalusi ja vabadust reisiotsuste tegemiseks.

«Üha kiireneva elutempo juures oleme täheldanud aina suuremat nõudust mugava piletiostmise järele ka vahetult enne laevade väljumist. Tihtipeale selguvad oluliste koosolekute algus- või lõpuajad jooksvalt, mis eeldab ka võimalikult paindlikku reisiteenuse ostmise võimalust,» kommenteeris Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

«Kindlasti ei tähenda see muudatus seda, et kõik Tallinn-Helsingi laevadega reisijad peaksid jätma oma piletiostud viimasele minutile. Populaarsematel väljumistel võib see tähendada hoopis piletist ilmajäämist, kõrgemat hinda või reisiklasside vähest valikut. Kuid kindlasti on hea teada, et kui tõsine vajadus piletit viimasel minutil osta tekib, siis see võimalus on olemas,» lisas Nõgene.

45 minutit enne väljumist müüakse pileteid Tallinki kodulehel ja mobiiliäpis Tallinn-Helsingi liinil sõitvatele laevadele Star ja Megastar, seda nii jalgsi kui ka autoga reisijatele. Tallinki sadamaterminalide kassades jätkub piletite müük kuni reisile registreerimise lõpuni, ehk kuni 30 minutit enne väljumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles