OnOff avab Saaremaal poe

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OnOffi poe avamine pealinnas 10 aastat tagasi tõi odava teleri ostjad juba tunde varem järjekorda.
OnOffi poe avamine pealinnas 10 aastat tagasi tõi odava teleri ostjad juba tunde varem järjekorda. Foto: Küllike Rooväli/Postimees

Hoolimata üsna huvitavast turundusstrateegiast avatakse Kuressaares peatselt elektroonika- ja kodutehnikapood OnOff.

Kuigi firma otsib avatavasse poodi töötajaid, ei soovita poe avamist meedias kommenteeirda, kirjutab Meie Maa.
OnOffi turundusdirektor lubas algul Meie Maale tagasi helistada, kuid ei teinud seda. Sekretär ütleb mõni tund hiljem venekeelse aktsendiga, et direktor palus edasi öelda, et nad ei taha sel teemal rääkida ega poe avamist Kuressaares kuidagi kommenteerida. CV-keskuse tööpakkumise kohaselt peaks Kuressaare kaupluse direktor tööle asuma 1. detsembrist.

Auriga keskuse juht ja omanik Maidu Lempu tõdeb samuti, et ei sooviks OnOffi sissekolimist nende majja kommenteerida enne, kui kokkulepped on sõlmitud ja lepingud laual.

PlussMiinus Elektroonika Kuressaare juht Hendrek Kelder tõdes, et loomulikult läheb turul kitsamaks, kuid neil on oma klientuur. «Palju õnne neile! Aga tõsi on see, et kõigil on praegu raske. Ei usu, et nemadki siin õnnelikuks saavad. Meenutagem näiteks Enterit, kes tuli ja läks sama teed,» rääkis Kelder.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles