«Septembris ei joo!» kampaania tuleb jälle!

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pildipank

Alkoholivaba september on juba traditsioon ning selgi aastal kutsub Tervise Arengu Instituut kõiki üles osalema kampaanias «Septembris ei joo!». Liitu tuhandetega ja ela kuu aega ilma alkoholita!

Vabatahtlikust algatusest alguse saanud «Septembris ei joo!» toimub juba 16ndat korda ja teist aastat veab kampaaniat Tervise Arengu Instituut. Aktsioon saab avapaugu 1. septembril ja kestab terve kuu. Eesmärk on õhutada inimesi kuuks ajaks loobuma alkoholist. Vahet pole, kas armastad igal õhtul omaette veini tipsutada, peale tööd õllega lõõgastuda, pead rajusid nädalavahetuspidusid või jood hoopiski haruharva, pane end proovile ja liitu kindlasti!

Saa teada, kui teistsuguseks muutub su elu, kui sealt puudub täielikult alkohol. Kindlasti üllatud, sest enesetunne paraneb ja energiat tuleb juurde. Mõtted muutuvad kirkamaks, magad paremini. Pole enam raskeid hommikuid ja võib-olla säästad end nii mõnestki piinlikust või kulukast sekeldusest, millesse raju peo käigus võib sattuda. Kindlasti säästad ka raha, sest joomine ei ole odav lõbu. Oled hea eeskuju oma lastele, sõpradele ja sugulastele.  

Aga mis siis, kui alkoholiteema sind üldse ei puuduta – sa tarbid niigi haruharva või üldse mitte? Sellisel juhul osale kampaanias kaasaelaja ja toetajana. Tunnusta osalejaid ja näita oma suhtumisega, et joomine ei pea tegelikult olema elu osa ning ilma on palju parem. Kampaanias võib osaleda ka kogu ettevõtte või asutusega, miks mitte sõprus- või kogukonnaga. 

Kuidas saab liituda?

Liitu anonüümselt kas aktsiooni kodulehel https://septembriseijooks.alkoinfo.ee  või oma nime all kampaania Facebooki lehel. Kui sa pole alkoholi tarvitaja, osale ikka ja näita sellega poolehoidu alkoholivabale elule. Harva tarbijana saad aga ennast proovile panna – esita endale väljakutse ja saa teada, milline on täiesti alkoholivaba elu!

Asutused, firmad, kollektiivid ja ühendused saavad ettevõtmisega liituda nii: inspireeri oma inimesi  kuu aega kainelt elama, tunnusta nende püüdeid, korralda asutusesiseseid väljakutseid ning jaga kindlasti oma ettevõtte ja inimeste lugusid ka sotsiaalmeedias – see innustab teisigi!

Liitu algatusega «Septembris ei joo!» https://septembriseijooks.alkoinfo.ee ning proovi kuu aega kainet elu!

Kampaaniat  rahastab Euroopa Liit Euroopa Sotsiaalfondi toetuse andmise tingimuste «Kainem ja tervem Eesti» raames.

Copy
Tagasi üles