Coopi toidukapid alustavad tööd lähiajal

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coopi toidukapp Vana-Lõuna tänaval.
Coopi toidukapp Vana-Lõuna tänaval. Foto: Liis Treimann

Coop käivitab peagi Tallinnas teenuse, millega klient saab võimaluse e-poes toidukorv kokku panna ning hiljem see pakiautomaadi laadsest toidukapist kätte saada.

Coopi kommunikatsioonijuht Martin Miido ütles ERR-ile, et toidukappidega käivad hetkel testimised ja varsti on need ka klientidele kasutamiseks.

Kappe on Tallinna paigaldatud kokku kuus ja need paiknevad põhimagistraalide ääres, et inimestel oleks töölt koju sõites kõige mugavam peatuda ning kaup kaasa haarata. Kappides on seejuures tagatud vajalikud temperatuurid ka erirežiimidel toiduainete säilitamiseks.

Coopi varasema teate põhjal on kapid on jagatud kolme erineva temperatuuriga tsoonideks – sügavkülmutatud, jahutatud ning tavatemperatuuriga kapid, millest viimastel on ka soojendusfunktsioon, et talviste miinuskraadide korral säiliks tavatemperatuuriga kapis toidu hoiustamiseks nõutud plusskraadid.

Loe täpsemalt ERR Uudistest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles