Tartlaste kohvihullusele järgnes broileriralli

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva hommikul oli Tartu Prisma puupüsti inimesi täis. Ostukärud olid aga kuhjaga täis odavat broileriliha.
Kolmapäeva hommikul oli Tartu Prisma puupüsti inimesi täis. Ostukärud olid aga kuhjaga täis odavat broileriliha. Foto: Postimees.ee lugeja foto

Kui eile peibutas Tartu Prisma oma sünnipäeva puhul tuhandeid kundesid trügima odava kohvi nimel, siis täna hommikul jätkus tunglemine jahutatud broilerirümpade pärast.

Neid pakkus pood erandkorras 1-eurose kilogrammihinnaga ning varutud 20 tonni müüdi poest tulnud teadete kohaselt läbi praktiliselt tunniga. Prisma turundus- ja kommunikatsioonidirektori Kadri Lainase sõnul vältas müük küll pisut kauem, kuid ennelõunaks oli kõik otsas. Jahutatud broiler on toode, mida paraku väga palju varuks osta ei saa, tõdes Lainas. Seetõttu ei olnud kaupa ka kusagilt juurde tuua nagu seda tehti eile kohviga.

Ühel inimesel hakkas järjekorras seistes halb. Talle andsid abi meedikud. Teisele kundele kukkus pähe kast kanadega.

Laupäeval tõotab poes taas mölluks minna, sest Prisma pakub sel päeval suhkrut isegi mõne sendi odavamalt kui oma Soome poodides. Odavmüügiks on varutud vähemalt 70 tonni suhkrut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles