Starman selgitab uudistekanali kadumist Zuum-tv valikust

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudistekanali kadumine tekitas Zuum-tv  klientides küsimusi.
Uudistekanali kadumine tekitas Zuum-tv klientides küsimusi. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Selle nädala alguses pahandas paari Tarbija24 lugejat uudistekanali Euronews kadumine Zuum-tv kanalitevalikust. Kanali kadumisega seotud küsimustele vastab Starmani kommunikatsioonispetsialist Kristi Reiland.

Millise kanaliga Euronews asendub? Mis tüüpi kanal see on?

Telekanal Euronews asendub uue eestikeelsete subtiitritega kanaliga TLC, mis on Discovery grupi uus kanal ja suunatud eelkõige naisperele. Kanali kohta saab rohkem infot veebilehelt http://tlc.discovery.com/.

Mis oli Euronewsi väljavahetamise põhjus?

Kuna Zuum-tvs on pakutavate kanalite arv väga piiratud, siis uute eestikeelsete kanalite lisandumisel peame mõnest seni edastatud kanalist loobuma. Euronewsi väljavahetamise põhjus ongi uue eestikeelsete subtiitritega kanali saabumine Eesti turule.

Kui sageli Starman üldse oma kanalite valikut muudab? Mille alusel üldiselt kanalite valikut muudetakse?

Kanalite valik muutub sõltuvalt klientide eelistustest ja turu olukorra muutustest. Kui alustasime Zuum-tv pakkumist, oli meie valikus vaid kolm eestikeelset kanalit, detsembrikuu algusest pakume koos uue kanaliga TLC 17 eestikeelset kanalit. Zuum-tv kanalivaliku puhul on meie jaoks eriti oluline võimalus pakkuda oma klientidele võimalikult laia omakeelset programmivalikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles