Tallinna, Tartu ja Pärnu kesklinna paigaldatakse aastavahetuseks taarakonteinerid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudsed kellukesekujulised konteinerid klaastaara kogumiseks
Uudsed kellukesekujulised konteinerid klaastaara kogumiseks Foto: Pakendiringlus

MTÜ Eesti Pakendiringlus paigaldab koos partneritega vana-aasta viimastel päevadel Tallinna, Tartu ja Pärnu linnakeskustesse lisakonteinereid tühja taara kogumiseks.


Koostöös kohalike omavalitsuste ja abilistega pannakse tänavatele välja 38 konteinerit, sealhulgas uudsed kellukesekujulised klaasikonteinerid, teatas MTÜ Eesti Pakendiringlus.

Tallinnasse paigaldatakse aastavahetuseks 18, Tartusse 14 ja Pärnusse 6 konteinerit.

«Kuigi Pakendiringlus vastutab tagatisrahata pakendi kokkukogumise eest, on konteineritesse teretulnud kõik pudelid, peaasi, et linnaruumi peomeeleolus võimalikult vähe reostataks,» ütles Pakendiringluse teenindusjuht Andres Siplane.

Pakendiringlus on sarnast aktsiooni läbi viinud juba mitu aastat ning on tulemustega rahul. Aastavahetusel on lisaks kohalikele omavalitsustele abiks ka AS Cleanaway, AS ISS Eesti ning Kolatakso.

Pakendiringlus vastutab hetkel kokku ligi 1800 ettevõtte pakendite kogumise eest. Organisatsiooni avalikud kogumiskonteinerid on kirjas veebiaadressil www.pakendiringlus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles