Saada pilt jõulumehest ja võida fotokas!

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotokaamera Fuijifilm Finepix S200 EXR.
Fotokaamera Fuijifilm Finepix S200 EXR. Foto: Digizone

Postimehe jõuluteemaline erileht ootab lugejate pilte neid külastanud jõulumeestest. Kui sind on eelnevate jõulude ajal külastanud mõni eriliselt vahva, ilus või muul moel tähelepanuväärne jõulumees, pane temast tehtud foto meie poole teele. Mängus osalenute vahel loosime välja fotokaamera Fuijifilm Finepix S200 EXR internetipoelt Digizone.

Jõuluvanade pilte ootame koos lühikese kirjeldusega e-posti aadressile toimetus@tarbija24.ee, lisage kirjale kindlasti ka oma nimi ja kontaktandmed. Pilte ootame 30. novembrini 2011. Saadetust piltidest paneme jõululehe lugejate jaoks kokku lõbusa galerii.

Fujifilm Finepix S200EXR on professionaalne kompaktkaamera, mis sobib nii algajale kui ka tõsisele fotoentusiastile. 12-megapikseline Super CCD EXR kiire ja võimekas sensor tagab selged ning värviküllased detailid igal pildil, 14.3x Fujinon optilise stabilisaatoriga valgusjõuline suumobjektiiv ei jäta märkamata ühtegi objekti nii kaugelt kui lähedalt ning eelseatud võtterežiimid ja manuaalsed seadistamisvõimalused tagavad hea tulemuse igas olukorras. Mõistliku hinnaga digikaameraid ja lisavarustust leiad alati aadressilt www.digizone.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles