Võideti Bingo Loto ajaloo suuruselt kolmas peavõit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pallimasin.
Bingo Loto pallimasin. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Täna loositi telesaates «Suur Lotokolmapäev» välja Bingo Loto ajaloo suuruselt kolmas võit 532 510,60 eurot ehk üle 8,3 miljoni Eesti krooni.

Võidupilet osteti Tallinna Sikupilli Prismast. Tegemist on Bingo Loto ajaloo suuruselt kolmanda jackpotivõiduga. Seni suurim Bingo Lotoga võidetud summa on 9 395 861 krooni ja võideti see 2009. aasta märtsikuus.

Eelmine Bingo Loto jackpot võideti 17. augustil, siis oli summaks 232 232 eurot ehk üle 3,6 miljoni Eesti krooni ning pilet osteti internetist.

Viking Lotto jackpot läks sellel korral jagamisele ühe Soome ja nelja Taani lotomängija vahel. Õnnenumbri kogunenud võidufond ei leidnud veel ka sel korral omanikku ja kandub edasi lisaks järgmise nädala loosimisele ja nii on Viking Lotto ennustatav jackpot koos Õnnenumbriga järgmise nädala loosimiseks juba rekordilised 16,3 miljonit eurot ehk üle 255 miljoni Eesti krooni.

Eesti Loto on 2011. aasta kümne kuuga maksnud riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks üle 5 miljoni euro ehk üle 79 miljoni Eesti krooni. Võitudena on üheksa kuuga välja makstud üle 13,3 miljoni euro ehk üle 209 miljoni krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles