Estonian Airi Moskva-lendudele saab peagi registreeruda Skype´is

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype'i logo
Skype'i logo Foto: Skype

Estonian Air hakkab koostöös Moskva Sheremetyevo lennujaamaga pakkuma võimalust lennule registreerida Skype videokõne kaudu. Teenus on hetkel veel testimisfaasis. 

Internetipõhine videokõneteenus võimaldab reisijatel helistada kodust või kontorist oma Skype’i kontolt Moskva Sheremetyevo lennujaamale («svo_checkin» kasutajanimele). Videokõne ajal palutakse reisijal öelda oma perekonnanimi, lennuinfo ja edastada passi andmed. Kõne lõpus saab reisija välja printida oma pardakaardi.

«Meil on väga hea meel olla nende lennufirmade seas, kes koostöös Moskva Sheremetyevo lennujaamaga toovad turule uue innovaatilise teenuse lennule registreerimise lihtsustamiseks,» ütles Rauno Parras, Estonian Airi kommertsjuht. «Plaanime teatud aja tagant analüüsida, kuidas see reisijate poolt vastu võetakse. Selle põhjal saame otsustada, kas laiendame teenust ka teistesse lennujaamadesse,» lisas Parras.

Viimase kahe aastaga on kahekordistunud Estonian Airi klientide hulk, kes teevad check-ini internetis või automaadis: 2009. aastal kasutas mainitud võimalusi vaid 11.5 protsenti reisijatest, aasta hiljem oli see hulk 19 protsenti ja sel suvel juba 21 protsenti. 37.5 protsenti kõikidest Eestisse reisivatest klientidest kasutavad iseteeninduse võimalusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles