Öine müük edukas: Prisma avab kolmanda ööpäev läbi avatud kaupluse

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma.
Prisma. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Lasnamäe Prisma jääb esimest korda ööpäev läbi avatuks juba homme ehk teisipäeva ööl vastu kolmapäeva.

Prisma regioonijuhi Viktoria Smirnova sõnul on kogu ööpäeva avatud Prismade järele Tallinnas selge nõudlus, mida näitab Sikupilli ja Mustamäe kaupluste edu ning Lasnamäe klientide tagasiside.

«Avame Lasnamäe Prisma kogu ööpäevaks, et olla oma klientidele olemas hoolimata kellaajast,» ütles Smirnova. «Oleme öistelt klientidelt saanud palju positiivset tagasisidet, sest Prisma võimaldab suurt valikut ja häid hindu olenemata kellaajast. Nüüd saavad oma igapäevaostud rahulikult ja endale sobival ajal teha ka need tuhanded Lasnamäe või selle kaudu liikuvad inimesed, kelle tööaeg erineb tavapärasest.»

Lasnamäe Prisma on kolmas hüpermarket, mille kett ööpäevaks avas. Märtsi alguses hakkas kliente 24/7 teenindama Sikupilli Prisma ning enne jaanipäeva ka Mustamäe Prisma. Mõlemat kauplust külastab öisel perioodil sadu inimesi.

«Ööpäev läbi avatud Prismade järele on Tallinnas selge nõudlus. Seda näitab suur külastajate arv,» lausus Smirnova. «Lasnamäe Prisma asub Laagna tee ja Mustakivi tee ristumiskohal, mis tagab mugava ligipääsu igalt suunalt nii Tallinna sees kui sellest väljuval või siseneval suunal liikudes.»

Kevadel värske ilme saanud Lasnamäe Prisma ööpäevaseks avamiseks tehti eraldi värbamine ning kõik töötajad on läbinud nii koolitus- kui praktikaperioodi. Lisaks klienditeenindusele toimub kaupluses öisel ajal vilgas tegevus, sest pannakse välja kaupa, tõstetakse vajadusel ümber riiuleid ja täidetakse mitmeid teisi ülesandeid, mille osakaal päevasel ajal on väiksem.

«Paljud ei tea seda, kuid tegelikult toimub paljudes suurtes kauplustes öisel ajal aktiivne tegevus, et valmistuda päevaste klientide paremaks teenindamiseks. Seega on töötajad ja turvapersonal niikuinii kohal, tuled põlevad ja elu käib. Lisades öiste ülesannete hulka klienditeeninduse, saame tulla vastu neile inimestele, kellele tavapärane poekülastusaeg nii hästi ei sobi,» märkis Smirnova. «Töötajate jaoks tähendab öine töötamine seadusest tulenevalt 25 protsenti öölisa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles