Saaremaa lavkad küsivad vallalt toetust (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavka. Foto on illustreeriv.
Lavka. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Saaremaal tegutsevad kauplusauto-ettevõtjad taotlevad vallalt toetust, et toidukaup oleks maapiirkondade eakatele hõlpsasti kättesaadav ka järgmisel aastal.

Sõrves ja Lääne-Saaremaal tegutsev Toomas Nurja küsib valla järgmise aasta eelarvest toetust 500 eurot kuus ning Kihelkonna ja Mustjala osavallas tegutsev Külakaubad OÜ 600 eurot kuus, vahendab Saarte Hääl.

Toomas Nurja sõnul ostavad kauplusautost oma igapäevaseks eluks vajaliku inimesed, kes eelkõige tervislikel põhjusel ei saa külastada suuremates asulates olevaid poode.

«Minu kliendid on väga rahul ja õnnelikud, et nad saavad kodutrepil tasuda kaardimaksega ja tellida vajalikku kaupa,» rääkis Nurja ning lisas, et ta üritab hinnataset hoida ligilähedasena COOPi poodidega hindadega, kuigi iga asja puhul see mõistagi ei õnnestu.

«Osa kaupa pean ma ise võtma COOPist ega saa seda sama hinnaga müüa,» sõnas Nurja, A. Le Coqi ja Kalevi tooted näiteks tulevad aga tehasest ilma vahendajata ning need on riiulis üsna sarnase hinnaga.

Loe täpsemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles