Raudtee remont toob muudatusi läänesuuna rongide sõiduplaanis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: RONGILIIKLUS, RONG, TASUTA ÜHISTRANSPORT, TASUTA RONGISÕIT, ELRON, ELEKTRIRONG :  TALLINN, EESTI, 28OCT13
Tallinnas saab alates tänasest tasuta rongiga sõita. 
lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES
TLMPM03: RONGILIIKLUS, RONG, TASUTA ÜHISTRANSPORT, TASUTA RONGISÕIT, ELRON, ELEKTRIRONG : TALLINN, EESTI, 28OCT13 Tallinnas saab alates tänasest tasuta rongiga sõita. lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Alates eelolevast laupäevast toimuvad nädalavahetustel raudtee remonttööd Tallinna-Pääsküla lõigul ja see toob puhkepäevadel kaasa läänesuuna rongide muudetud sõiduplaani, tähelepanelik tuleb olla ka ooteplatvormide kasutamisel - tööpäevadel muudatusi ei ole.

Raudtee remonttööd Tallinna ja Pääsküla vahel jätkuvad, alates eelolevast laupäevast on Läänesuuna rongide sõiduplaanis nädalavahetustel muudatusi ning rongiliikluseks saab kasutada üksnes Tallinnast väljuval suunal olevat teed ja platvorme. Elron palub Tallinna-Pääsküla-Tallinna vahelisel lõigul reisimisel olla tähelepanelik ja jälgida ooteplatvormidel olevaid infosilte. Kuivõrd remonttöödeks suletava ühe tee tõttu saab Tallinna ja Keila vahel käigus hoida oluliselt vähem ronge, tuleb Riisipere ja Kloogaranna suunal reisijatel vastavalt Keilas ja Kloogal teise rongi ümber istuda.

Lisaks läänesuunale toob remont kaasa ka hilisõhtuse Tallinna-Aegviidu reisi väljumisaja nihkumise hilisemaks. Muutuvad ka mõnede reiside väljumisteed Balti jaamas.

Tööpäevadel rongide sõiduplaanis muudatusi ei ole ning kehtib senine sõiduplaan. Rongide sõidupaanid on leitavad Elroni kodulehelt ja peagi ka peatustes olevatelt infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles