Sügistormid häirisid Wolti kullerite tööd

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidutellimise rakendus Wolt.
Toidutellimise rakendus Wolt. Foto: Wolt

Tähelepanelikud Postimehe lugejad andsid teada, et eile oli raskendatud Wolti kaudu toidu tellimine nii Peetris kui ka Tallinna kesklinnas.

«Meil kõigil Wolti meeskonnas on väga kahju, et pidime eile kahel korral kojuveoteenuse pakkumise peatama,» sõnas Wolti Baltimaade üldjuht Liis Ristal. «Esmalt natuke peale kuut pooleks tunniks ja hiljem kolmveerand kaheksa kolmveerand tunniks. Torm takistas ratturite sõitu ja meie kullerpartnerid autodes seisid tavapärasest kauem liiklusummikutes.»

Ristali sõnul tuleb sügisilmade saabudes tellimusi iga nädal juurde ca 10–15 protsenti. «Sellest johtuvalt värbame samas tempos enda platvormile pidevalt juurde ka kullerpartnereid,» sõnas ta. «Eilne juhus andis õppetunni, et 15 protsendi tellimuste kasvu ootus on tagasihoidlik ja lisasime juba hoogu juurde ka kullerpartnerite kaasamisele. Loodetavasti ei satu enam keegi olukorda, kus kojuveoteenus on ülekoormatud ja tuleb ise restorani toidule järele minna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles