Uuel aastal Rajaleidjalt karjäärinõu enam ei saa

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Innove Rajaleidja.
Innove Rajaleidja. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

SA Innove Rajaleidja keskustest kolitakse karjääriteenused töötukassasse, õppenõustamisteenused jäävad aga keskustesse siiski alles.

«Noortele suunatud karjääriteenused liiguvad tuleva aasta 1. jaanuarist küll töötukassasse, mis hakkab pakkuma karjääriteenuseid kõigile sihtgruppidele,» ütles Saarte Häälele SA Innove hariduse tugiteenuste agentuuri juht Nele Labi.

Karjääriteenuste reformi eesmärk on vähendada teenuste osutamise kattuvusest tulenevat kulu.

«Karjääriteenuste ümberkorraldamise tulemusena hakkavad kõik, nii Saaremaa kui ka teiste maakondade karjäärispetsialistid tegelema kõigi sihtgruppidega – nii kooliõpilaste, tudengitest tööotsijate kui ka töötavate inimestega – ning nende tööaega saab kasutada mitmekesisemalt ja efektiivsemalt,» rääkis töötukassa kommunikatsioonijuht Annika Koppel.

Labi andmeil võtab Eesti töötukassa seoses karjäärinõustamise ja karjääriinfo vahendamise teenuse liikumisega tuleva aasta algusest üle SA Innove karjäärispetsialistide töölepingud.

Loe täpsemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles