Konkurentidelt hinnaüllatuse saanud Olerex Taxify tankla avamist ei kahetse

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas avati Taxify nime all tankla, kuhu kütust tarnib Olerex.
Tallinnas avati Taxify nime all tankla, kuhu kütust tarnib Olerex. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Olerex, kes teatas möödunud nädalal Tallinnas spetsiaalse soodsama Taxify tankla avamisest, sai konkurentidelt vastuseks mitmepäevase hinnasõja. Ehkki Olerex tunnistab, et niisugune vastukäik tuli neile üllatusena, nad erikokkuleppe sõlmimist ei kahetse ning kinnitavad, et ainsa jaeketina kütust kõrgema hinnana müünuna nende käive eriti ei kannatanud, vahendab ERR Uudised.

Olerexi neljapäeval välja käidud lubaduse peale pakkuda Taxify tanklas alati kõige soodsamat hinda ning laiendada seda hinda nädala lõpuni ka jaeklientidele, tõi kütuseturul kaasa ootamatu arengu: kõik Olerexi konkurendid langetasid oma kütusehinnad rekordmadalale tasemele ning Olerex jäi oma tanklates ainsana ligi kümme senti kallima hinnaga kütust müüma.

Olerex tunnistab, et sellist reaktsiooni nad ei oodanud.

«Me nägime ette, et reageeritakse, aga et see reaktsioon on niivõrd tugev ühe väikese tankla avamise peale, oli meile ka üllatuseks,» ütles ettevõtte müügidirektor Marko Laving.

Loe täpsemalt ERR Uudistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles