Kui ruttu jõuab valmistoit äärelinna? (1)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimasena jõudis kohale TakeOuti kulleritelt tellitud pitsa.
Viimasena jõudis kohale TakeOuti kulleritelt tellitud pitsa. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tipptunni ajal olevat Tallinna äärelinnas võimalik toitu koju tellida. Proovime ise järele ja tellime ühel neljapäeva õhtul kell seitse Mustamäele õhtusöögi nelja toidukulleri käest: TelliToit, Wolt, MyChef ja TakeOut. Soodsaima kulleritasuga saab valmistoitu koju tellida Wolti kaudu, kõige kiiremini tõi söögi kohale TelliToidu kuller.

Kuigi kolmel neist (Wolt, MyChef ja TakeOut) on ka mobiilirakendused olemas, otsustame toidu tellida siiski sülearvutit kasutades. Kuna ettevõtete endi sõnul tellitakse nende kaudu kõige rohkem sušit, Aasia toitu, bürgereid ja pitsasi, siis otsustame jaotada need neli ka testitavate toidukullerite vahel ära. TelliToidust leiame Kalamaja suši, Woltist saab valituks aasiapärane Drumsticks, MyChefi kaudu tellime Soo tänava Uulitsast burgeri ja TakeOut otsustame Pizza Crande pitsade kasuks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles